Wybierz zestaw dla siebie...

Kochani Zapraszam Was na obiecany konkurs na 3 urodziny bloga (6 lipca). Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy złożyli mi życzenia. Chciałbym odwdzięczyć się Wam za te 3 wspólne lata. Podziękować, że jesteście ze mną i mam nadzieję, że dalej będziecie. Dlatego przygotowałam 3 zestawy dla trzech osób. 

W konkursie pomogły mi dwie firmy Floslek i Bell serdecznie dziękuję za udostępnione kosmetyki. Dlaczego wybrałam te dwie firmy? Ponieważ są polskie i bardzo dobre. Mam tam swoje perełki i chciałabym, abyście mogły bliżej je poznać jeśli nie miałyście z nimi styczności.
Nie będę wymyślała nie wiadomo, jakich zasad konkursowych. Jeśli macie ochotę udostępnić to udostępnijcie, jeśli nie - to nie. Zabawa jest praktycznie dla osób będących, komentujących blog od dawna. 
Sprawa jest prosta. Odpowiedz na krótkie pytanie, wybierz zestaw, podaj e-mail i czekaj na nagrodę.
Oto nagrody:
 A pytanie brzmi: Za co lubię blog Zakręcony Świat Wery?

1. Trzeba być publicznym obserwatorem bloga
2. Zostawić e-maila w razie wygranej
3. Odpowiedzieć na pytanie

Dla ułatwienia i porządku w czasie wybierania zwycięzców prosty schemat.
Obserwuję jako:
Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za:
e-mail:
Wybieram zestaw nr:
Regulamin:
1. Organizatorem konkursu jest blog http://zakreconyswiatwery.blogspot.com/, a fundatorem nagród Floslek i Bell.
2. Konkurs trwa od 10.07-31.07
3. Nagrodami są 3 zestawy kosmetyków Floslek i Bell (takie same jak na zdjęciu).
4. Wybiorę 3 najciekawsze odpowiedzi, co oznacza 3 zwycięzców. 
5. Ogłoszenie wyników nastąpi na ramach bloga lub fb do 7dni, a wysyłka do 10 dni roboczych na terenie Polski.
6. Nagroda nie podlega wymianie na ekwiwalent pieniężny
7. W konkursie mogą brać udział tylko osoby pełnoletnie, nie pełnoletnie za zgodą rodziców.
8. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na wera2604@interia.pl
Mam nadzieję, że wszystko jest jasne.
Powodzenia!

Komentarze

  1. Obserwuję jako: Milena M
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: Przejrzysty desing i często dodawane posty, zawsze jest coś nowego do poczytania :)
    e-mail: millena90m@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: Rudaaa12
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za to, że pojawiają się tutaj recenzje produktów, które nie są trudno dostępne i nie kosztują pół wypłaty moich rodziców :D Zawsze znajdę coś co mi się spodoba, coś co odpowiada mi pod względem zapachu, konsystencji. Po prostu taki jeden plusik, który powoduje, że chce kupić produkt, który u Ciebie widzę. Lubię też Twój blog za dobrej jakości zdjęcia, wszystko jest wyraźne... nawet gdy czytam o 3 w nocy, ledwo żywa to nic mi się nie rozmazuje i nie wychodzi za ekran telefonu :D Lubię też to, że odpowiadasz na komentarze...choć paradoksalnie sama tego nie robię :O powinnam brać przykład. Reasumując... po raz pierwszy gdy tutaj trafiłam, od razu Twój blog polubiłam. Jest miło, ładnie, swojsko, przejrzyście i to właśnie sprawia, że ciągle tu wracam i żadnego nowego postu mi się omijać nie zdarza.
    e-mail: kornelia.wlosiak@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuje jako:Julia M
    Wybieram zestaw nr: 2
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za świetne rzetelne recenzję,wiele razy dzięki twoim recenzją kupiłam produkt i nie żałowałam zakupu ;)Twój blog jest jednym z moich ulubionych i często wpadam do ciebie :)
    E-mail: Julia19_94@poczta.fm

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: kirei
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: rzetelne, konkretne recenzje kosmetyków i z niższej, i z wyższej półki. Za wyraźne, profesjonalne zdjęcia. Za to, że czytając bloga czuję, że autorka jest kimś, dla kogo blog i kosmetyki to hobby, przyjemność, a nie próba zrobienia kariery czy dostania kosmetyków za darmo. Za to, że tego bloga nie dotyczą rzeczy, które ostatnio w blogach najbardziej mnie drażnią. Po prostu lubię tu wracać i spędzić te kilka minut dziennie z mojego wolnego czasu przeznaczonego na relaks :)
    e-mail: marisa.kirei@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 3

    OdpowiedzUsuń
  5. Kochana! 100 lat! Samych przyjemności z blogowania i kochanych obserwatorów :)
    Obserwuję jako: Tanika i Wojtas
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za różnorodność treści, piękne zdjęcia, ciepło i przyjazne otoczenie, jakie tu zawsze panuje, można znaleźć tu recenzje kosmetyków, mix`y zdjęciowe i piękne stylizacje zawsze podkreślone pogodą ducha i Twoim pięknym uśmiechem ;)
    e-mail: tanika@mailmix.pl
    Wybieram zestaw nr: 1
    Jeszcze raz wszystkiego NAJ Wero :*

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako Helen.
    Odp: Twój blog Wero towarzyszy mi prawie od samego początku mojej "kariery" blogowej, zaczynałyśmy w tym samym czasie, razem "dojrzewałyśmy". Bardzo lubię Twój blog, czytam praktycznie każdy wpis. A za co go lubię? Bo masz nietuzinkowy, gawędziarski styl pisania, jesteś autentyczna w tym co robisz. Robisz świetne stylizacje! Polubiłam Cię również jako osobę i chciałabym w przyszłości Cię poznać, może na jakimś spotkaniu blogerek:)
    e-mail:karodos@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  7. Zapomniałam dodać: wybieram zestaw nr 2.

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: kosmetyko holiczka
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: wszystko :) Piękne zdjęcia, uroczą właścicielkę i rzetelne recenzje którym ufam :)
    e-mail: kosmetykoholiczka.blogspot.com@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 1

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: INES
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: Regularność oraz za umiejętne połączenie tematów kosmetycznych i modowych.
    e-mail: albaramida@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako Zaneta
    Lubię Zakręcony Świat Wery bo zawiera przydatne informacje na temat nowości kosmetycznych, co nieraz ułatwia sprawę przy półce sklepowej pełnej różnych różności. Podobają mi się również posty modowe, szczególnie zdjęcia-takie kolorowe i przejrzyste oraz recenzje Box'ów ;)
    Wybieram zestaw nr 2 ;)
    mój email: milc.zaneta@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Barbara ł.
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za przejrzyste, piękne i kolorowe zdjęcia, tak typowe dla tego bloga, za unikalny styl prowadzenia , za nie powtarzalność i za to, że zawszę mogę znaleźć tu coś dla siebie. Jednym słowem świat kosmetyków , kolorów i jak z bajki.
    e-mail: bilosiu@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: Paulina P
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za rzetelne recenzje tanich, łatwo dostępnych kosmetyków polskich marek opatrzonych dobrze zrobionymi zdjęciami a także za posty z prostymi, klasycznymi stylizacjami bez niepotrzebnych udziwnień :)
    E-mail: paulina463@op.pl
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: Lilly Marlenne
    Odpowiedź: "Zakręcony Świat Wery" lubię za to, że prowadzi go tak sympatyczna osoba, która nie tylko lubi kosmetyki i potrafi o nich w merytoryczny sposób pisać, ale i która zawsze kiedy patrzy na mnie ze zdjęć to wzbudza we mnie wiele optymizmu i wywołuje uśmiech na moim marowym pyszczku :)
    e-mail: marlennelilly@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  14. obserwuje jako: mysza
    odpowiedz:|Zakręcony Świat Wery lubię za różnorodność w wyborze tematów,mogę u Ciebie poczytać o kosmetykach które są w zasięgu mojego portfela i obejrzeć zestawy ubrań za rozsądną cenę a czasem podejrzeć (w foto mix) codzienność dziewczyny takiej jak wiele z Nas :)
    e-mail: sunbean@gazeta.pl
    wybieram zestaw 2 :)

    OdpowiedzUsuń
  15. 3 lata na blogu to za długo nie sądzisz? http://www.littleglamdress.pl

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Twoim zdaniem mam się stąd ulotnić?:D

      Usuń
  16. Obserwuję jako: nusinka
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: Przede wszystkim fajna autorkę bloga. Z pozoru wydająca się spokojna laseczka w głębi duszy zakręcona i powariowana jak paczuszka draży :)
    Ma w sobie to coś dzięki czemu chętnie tu zaglądam i przede wszystkim nie nudzę się czytając długie wypociny dzięki którym przydatne jest to w późniejszym czasie zakupowym :)
    e-mail: ninusia198787@wp.pl
    Wybieram zestaw nr: 2

    Spóźnione ale szczere życzenia :) Sto latek działaj tak dalej :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: ewlyn
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: Czytelne, roznorodne recenzje, oraz przejrzyste i wyraźne zdjęcia.
    e-mail: marybru.pl@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 3

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Włosowe Inspiracje
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za to, że bije z niego ciepło i naturalność, Ty sprawiasz wrażenie przemiłej osóbki, piszesz bardzo ciekawie, po prostu chce się do Ciebie wracać! :) Najbardziej lubię Twoje stylizacje, ponieważ zawsze są eleganckie, zdjęcia naprawdę profesjonalne, a Ty właściwie w każdych ciuchach prezentujesz się fajnie. Lubię te serie postów chyba najbardziej.
    e-mail: wlosoweinspiracje@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  19. ojej, to już 3 lata? ależ ten czas leci:)
    gratuluję i życzę kolejnych lat wypełnionych mnóstwem cudownie pachnących kosmetyków!:)

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: CatGirl
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za:
    Wercia, kochana szczerze powiedziawszy mam do Ciebie sentyment :). Swoją przygodę z blogowaniem zaczęłam w 2011 roku i byłaś pierwszą z osób do których w ogóle zaglądałam :) Lubie Twoje posty i to nie tylko kosmetyczne, ale też te z ciuszkami bo jesteś piękną kobietą z doskonałym gustem :). Wcale się nie podlizuje, bo czy byłabym tu razem z Tobą gdyby Twój blog mnie nudził? Życzę Ci kochana wszystkiego najlepszego i dalszych sukcesów w blogowaniu
    e-mail: catgirl92r@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 3

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Naughty Girl
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: ciekawe posty (trochę oklepane, ale prawda :) )
    e-mail: naughtygirl0106@interia.pl
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Koosmetycznie
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: ściemniać nie będę jestem tutaj pierwszy raz ;) na Twojego bloga natknęłam się przypadkiem, ale już wiem że zostanę na dłużej. I to nie przez bardzo atrakcyjny konkurs, tylko po przeglądnięciu kilku postów mogę śmiało stwierdzić, że wkładasz dużo serca i czasu w posty, wszystko jest dopracowane, dopięte na ostatni guzik. Zdjęcia są przejrzyste, wykonane bardzo profesjonalne (zawsze zwracam na to uwagę, mimo iż sama nie mam talentu do takich rzeczy). Z pewnością będę zaglądać częściej ;)
    e-mail: asia91@interia.pl
    Wybieram zestaw nr: 2
    Banner: http://koosmetycznie.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: Magdalena N.
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: kobiecość i zaradność :) Uwielbiam czytać posty kosmetyczne, dzięki Tobie skusiłam się na moje pierwsze zakupy z Balea. Uwielbiam oglądać sesje zdjęciowe i to jak ładnie Ci w kolorze bordo i te wszystkie ujęcia na których się okręcasz, wyglądasz wtedy tak dziewczęco i lekko :) A najbardziej uwielbiam posty "działkowe" , widzieć co tam na działce u Was słychać, jakie są zmiany a nawet i jak kosisz trawę :) Marzy mi się taka działeczka i domek :)
    e-mail: 30plusblog@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 3

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: Jagoda Kosmetyczka
    e-mail: Jagoda Kosmetyczka@gmail.com
    wybieram zestaw nr: 1
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: Dostarczanie pięknych, wyraźnych zdjęć, ciekawych opinii o kosmetykach. A także zachwycanie nas swoimi prostymi, klasycznymi stylizacjami. Oraz za zaproszenie do swojego ogrodu. Dzięki temu poznajemy cię bliżej i wkraczamy w Twój Zakręcony świat razem. To niezwykle miło jest nam w tym uczestniczyć.
    Jeszcze raz wszystkiego dobrego z okazji tak pięknej liczby 3 lat bloga. Kawał czasu.

    OdpowiedzUsuń
  25. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  26. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: Gwiazdka
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię: za to, że nie czuję się samotna w moim uwielbieniu do żeli pod prysznic i do zapachów, za pokazywanie wielu butów (marynarskie koturny z czasnabuty.pl to mój faworyt!), za ukazywanie postępów ogródkowych w tygodniowych podsumowaniach i za bardzo pozytywne odczucia za każdym razem kiedy wchodzę na tego bloga :)
    e-mail: gwiiazdeczka@onet.pl
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuje jako Elzunia17 @gmail.com
    Za co Lubie zakręcony świat wery za ciekawe stylizacje łączenie kolorów z różnymi dodatkami jest ciekawym połączeniem różnych zestawów które są na każdą kieszeń. Wiem że zawsze u Ciebie zobacze nowości nie ma czasu u Ciebie na nude wiec z zaciekawieniem oglądam fotomix i czytam nowe posty z uwagami kosmetycznymi i opinią butów. Fajnie że dzielisz sie z nami swoimi doświadczeniami i przeżyciami. Wybieram zestaw nr 3. I życzę Twojemu blogowi dalszych sukcesów i mam nadzieje że nie 3 lecie a 10 lecia się doczekamy ;) Najlepszego dla bloga :)

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako:kafetka
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: Twoje stylizacje skarbie:) przyznam się bez bicia często zdarza mi się od Ciebie ściągać:)
    e-mail:anastazja1923@wp.pl
    Wybieram zestaw nr:1

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Madzia Cz
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za to lekkie pióro, inspirujące stylizacje i moc ciepła i energii!
    e-mail: czmadzia7@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  31. obserwuję jako: Immenseness
    e-mail: immenseness90@o2.pl
    wybieram zestaw nr: 1
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery czytam już długo, zaczęłam jeszcze przed założeniem swojego bloga, zostałam po dziś dzień i nie zamierzam odchodzić. Lubię Twojego bloga za to, że przede wszystkim był dla mnie inspiracją do założenia swojego własnego - za rzetelne (nie owijające w bawełnę) recenzje pisane swoimi prawdziwymi słowami, świetne zdjęcia i po prostu czystą sympatię i sentyment :) poza tym uważam, że genialnym pomysłem było połączenie bloga z nutami modowymi bo stylizacje wychodzą ci fantastycznie i jesteś piękną modelką :) no i co jest ważne, piszesz o produktach dostępnych na każdą kieszeń!

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: Pink Lipstick
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: ładny wygląd bloga, za świetne recenzję i za to, że przedstawiane są tutaj kosmetyki na każdą kieszeń :) Dodatkowo podoba mi się to, że można podpatrzyć u Ciebie fajne stylizacje :))
    e-mail: pinklipstickmua@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: nataszka fifi
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za:
    Za co lubię blog Wery? To banalne pytanie.
    Dostarcza kosmetyczne newsy na śniadanie.
    Zdjęcia są wspaniałe, wyraźne, kolorowe zaś notki przemyślane, zawsze pomysłowe.
    Recenzje rzetelne, bez lukru i ściemy, z nich o zapachach i składach się dowiemy.
    U Wery z pewnością znajdziemy żel do mycia idealny, gdyż to jej konik jest niezaprzeczalny.
    Pojawiają się stylizacje- piękne, niebanalne a nogi autorki bloga są fenomenalne.
    I choć teraz prace w ogrodzie pochłaniają Wery czas cały- to blog nadal tętni życiem i jest przeze mnie wielce uwielbiany.
    e-mail: niki5@poczta.fm
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Kamila Lyll
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: ładne zdjęcia bo to one na ogół po pierwsze przyciągają wzrok, ciekawy prosty wygląd bloga który nie bombarduje moich oczy milionem kolorów, neonów etc., przemyślaną kompozycją. Posty przyjemnie i szybko się czyta i są dosyć często więc blog się nie nudzi (znaczy że nie uciekam bo od dawna niczego nowego nie było ;) ). W dodatku lubię Twoją rzetelność w recenzjach którą czczę niczym bóstwo i sama wyznaję taką zasadę - bo cukier to ja lubię w herbacie a nie w recenzji gdzie później kupując nacinam się bo blogerka wychwalała nad niebiosy jakiś kosmetyk (ale teraz jestem już mądrzejsza i wiem gdzie szukać dobrych recenzji :) ). Lubię też modowe stylizacje, bo lubię oglądać zdjęcia i ładne kobietki w ciekawych "kieckach". ;) Rzadko komentuję ale pojawiam się niemal zawsze gdy jest nowy post, no chyba że jakimś trafem go przeoczę. W dodatku lubię tu wracać bo wiem że nie będę się nudzić ani godzinami czytać jednego posta bo nic nie zrozumiem :) Więcej takich lat :*
    e-mail: lylleill.lys@gmail.com
    Wybieram zestaw nr: 3

    OdpowiedzUsuń
  35. Chyba jeszcze nie gratulowałam 3 latek, więc robię to teraz, życzę wielu sukcesów z blogowaniu :)

    Obserwuję jako: nika88
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za:
    -ładne zdjęcia nie tylko kosmetyków, ale ogólnie,
    -rzetelne recenzje, jak coś Ci nie pasuje to widać, że piszesz o tym bez problemu,
    -normalne stylizacje, takie w których i ja dobrze bym się czuła i mogła spokojnie wyjść do ludzi,
    -zdjęcia pięknej przyrody, sama kocham kwiaty i widzę, że Ty też, masz piękny ogród,
    -inspiracje jakie dajesz przy postach z samodzielnie wykonanymi rzeczami, przypomina mi się teraz piękna choinka z szyszek!
    -za posty ze zlepkami zdjęć, zawsze można wtedy wypatrzeć coś ciekawego czy to z kosmetyków, czy to z kwiatów, a nawet zaczerpnąć inspirację na pyszne danie czy przekąskę.
    :)

    e-mail: one-more-dress@wp.pl
    Wybieram zestaw nr: 3

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: kręconowłosa
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: świetne recenzje kosmetyków,które może i bym do tej pory nie znała ;)
    e-mail: kreconowlosa@wp.pl
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako:rudakita88
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za:pozytwna atmosfere
    e-mail:ruda_kita@gazeta.pl
    Wybieram zestaw nr:1

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: Kaś ka
    Odpowiedź: Zakręcony Świat Wery lubię za: to, że zawsze zaskakujesz, piszesz ciekawie, na różne tematy, dzięki tobie poznałam nowe marki i kosmetyki, które dzisiaj są moimi ulubieńcami, za to, że wiem, że to co nam polecasz jest godne zakupienia, zawsze dbasz o swoich czytelników i to widać, dlatego właśnie czytam twojego bloga;)
    e-mail: kasiunia1692@vp.pl
    Wybieram zestaw nr:1

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Zostaw ślad po sobie. Dziękuję za komentarz.
Miło, że mnie odwiedziłaś(eś). Zapraszam ponownie.

Popularne posty